Hei rakkaat synafriikit!

 

Foorumin löydätte tästä.

Sivulle voi rekisteröityä ja kirjautua oikean alanurkan nuolen takaa. Sivustolla toimii mm. suora Facebook-integraatio, joten rekisteröityminen ja kirjautuminen hoituu helposti parilla hiiren klikkauksella: http://synaseura.org/wp-login.php

Ja tähän alkuun terveiset Jesseltä:

Kun perustin tämän Facebook-ryhmän, en osanut edes haaveilla että meitä olisi koskaan näin monta. Ja ryhmän massiivinen kasvu kävi kovin äkkiä. Jo vuosi sitten, kun meitä oli vajaat parisensataa, aloimme miettiä foorumia Facebook -ryhmän tueksi. Tyrmäsimme ensin foorumi-ajatuksen, koska Facebook toimi hienosti ja keskustelu sujui mainiosti muun sosiaalisen kanssakäymisen oheessa.

Nyt meitä on kohta viisisataa ja vuodenvaihteesta asti Facebook-rymän postaustahti on ollut niin vilkasta, että aamun postaukset ovat jo kakkos- tai kolmossivulla unholassa illalla. Monet hyvät topicit häviävät vahingossa unholaan. Asialliset korjauskeskustelut valuvat pimentoon.

Viime miitissä päätimme että oli aika toimia ja laittaa Synaseuran foorumi pystyyn.

Toivon että saamme siirrettyä foorumille virallisemmat keskustelut. Eli jos aiheena on vaikka Korg Sigma tai CR-8000 niin perusta foorumille ketju josta siitä keskustellaan ainakin seuraavat 20 vuotta, Facebook-ryhmän kohinaan se hukkuu.

Jos sinulla taas on uusi puupääty-vitsi, postaa se jatkossakin Facebook-ryhmään. Tai jos törmäät kiinnostavaan Sonicstate-videoon, postaa Facebookiin – keskustellaan, hassutellaan ja ollaan yhdessä ihmisiä.

Suljemme Synaseuran Facebook-ryhmän seinän hetkeksi lauantai-illaksi ja pyydämme teitä rekisteröitymään ja tutustumaan Synaseura.org -foorumiin. Samalla testaamme saammeko foorumin nurin tai rikki, ja avaamme taas Facebook-rymän rääkättäväksi viimeistään sunnuntaina.

Tervetuloa siis osoitteeseen:

http://synaseura.org

Suurimmat aplodit Teemu Laineelle joka kyhäsi foorumin pystyyn ennätysajassa!

Terveisin,

Jesse & synaseuran koko kehitystiimi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>